B-S BT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!

Stihl MS 500i benzines injektoros motorfűrész (láncfűrész)

79.2 cm3, 5 kW/6.8 LE, 50 cm, 6.2 kg
Egységár (darab):
Bruttó: 569.990 Ft
Nettó: 448.811 Ft
Cikkszám:
11472000000
Márka:
Stihl

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl benzines motorfűrészek erdőgazdálkodási célokra

Leírás

 • A világ első injektoros motorfűrésze! Az elektronikusan szabályozott befecskendezésű láncfűrész 79,2 cm3 hengerűrtartalommal és 5 kW teljesítménnyel rendelkezik, a súlya pedig 6,2 kg. Ez 1,2 kg-mal könnyebb, mint az MS 661 C-M, ami a STIHL legerősebb gépe.
 • A lánc 0-ról 100 km/h sebességre mindössze 0,25 másodperc alatt gyorsul fel, mindezt a másodpercenkénti több mint 200 befecskendezés eredményeként.
 • Nincsen szükség porlasztóra, az MS 500i minden eddigi gépnél hatékonyabb és alacsony károsanyag-kibocsátásának köszönhetően környezetkímélőbb is, mint egy hagyományos fűrész. Eközben pedig olyan teljesítményt nyújt, amely a profi felhasználóknak sem okoz csalódást.
 • A STIHL MS 500i láncfűrészt úgy tervezték, hogy egyszerű és felhasználóbarát legyen.
 • A könnyű és kiváló gyorsulású gép ideális a vastagabb faállományban végzett munkákhoz.
 • Vezetőlemez hossz: 50 cm (A motorfűrész típusától függően a tényleges vágáshossz a megadott értéknél kisebb lehet.)
 
Technikai adatok:
Vezetőlemez-hosszúság: 50 cm
Lökettérfogat: 79,2 cm3
Teljesítmény: 5 kW / 6,8 LE
Teljesítménysúly: 1,24 kg/kW
Súly (üzemanyag, vezetőlemez és fűrészlánc nélkül): 6,2 kg
Állandó zajszint 1): 106 dB(A)
Zajteljesítményszint 1): 119 dB(A)
Rezgésgyorsulás, bal oldal 2): 4,2 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal 2): 4 m/s2
STIHL motor: 2-MIX
Fűrészlánc osztása: 3/8"
 
1) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2m/s2
 
 
Felszereltség:
 • Antivibrációs rendszer: a motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
 • Elvesztés ellen biztosított anya a lánckerékfedélen: egyszerű vágószerkezet csere, az anya elveszítésének veszélye nélkül. Nagy előny minden felhasználó számára.
 • Dekompressziós szelep: a dekompressziós szelep az indításnál a hengerben lévő sűrített keverék egy részét távozni engedi. Ezáltal a szükséges húzóerő a behúzó kötélen jelentősen csökken, megkímélve ezzel a kezelő személyt és a motoros eszköz indítórendszerét is.
 • Optimalizált lánckerék fedél: lapos és keskeny lánckerék fedél kiemelkedő forgácskivetéssel.
 • Optimalizált rönktámasz: speciális formájának köszönhetően a motorfűrész könnyebben használható döntésnél és darabolásnál.
 • STIHL 2-MIX motor: öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet.
 • Oldalsó láncfeszítés: a fűrész láncfeszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja az éles fűrészlánccal való érintkezést.
 • Döntési irány jelző: a szellőző házra festett irányjelzők nagy segítséget jelentenek a döntési munkálatoknál.
 • Szerszám nélkül nyitható tankzár: szabadalmaztatott speciális zár üzemanyag- és olajtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros berendezések tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak.
 • STIHL Ematic rendszer új olajszivattyúval: az új tervezésű olajszivattyú még több lánckenőolaj szállítását teszi lehetővé. Ez különösen nagy segítséget jelent, ha poros környezetben vagy hosszabb vezetőlemezzel használják a motorfűrészt.
A képek csak illusztrációk!
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 387.08 Ft
bskisgeporkeny.hu
Termékajánló