B-S BT.  -  INTERNETES KATALÓGUS

Rendeljen internetes katalógusunk választékából!

Stihl FS 561 C-EM benzinmotoros kasza

57.1 cm3, 2.8 kW/3.8 LE, 10.2 kg, STIHL ErgoStart, M-Tronic motorvezérlés
Egységár (darab):
Bruttó: 493.990 Ft
Nettó: 388.969 Ft
Cikkszám:
41482000146
Márka:
Stihl

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl professzionális benzinmotoros kaszák

Leírás

 • Professzionális használatra, a tájgondozási feladatok elvégzéséhez.
 • STIHL négypontos antivibrációs rendszer, STIHL ErgoStart, többfunkciós fogantyú, kétkaros fogantyú, szerszám nélküli fogantyú-beállítás, STIHL 2-MIX motor, STIHL M-Tronic, egyszerű indítás, leállító gomb, ADVANCE erdészeti vállheveder.
 • Standard vágóeszköz: 225-24 körfűrészlap
 
Technikai adatok:
Lökettérfogat: 57,1 cm3
Teljesítmény: 2,8 kW / 3,8 LE
Súly 1): 10,2 kg
Hangnyomásszint műanyag vágóeszközzel 2): 101 dB(A)
Hangnyomásszint fém vágóeszközzel 2): 102 dB(A)
Zajteljesítményszint fém vágóeszközzel 2): 115 dB(A)
Zajteljesítményszint 2): 115 dB(A)
Rezgésgyorsulás, bal oldal, fém vágóeszközzel 3): 3,3 m/s2
Rezgésgyorsulás, bal oldal, műanyag vágóeszközzel 3): 3,7 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal, fém vágóeszközzel 3): 3,3 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal, műanyag vágóeszközzel 3): 3,7 m/s2
Teljes hossz 4): 176 cm
 
1) Üzemanyag, vágóeszköz és védőburkolat nélkül.
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB (A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s2
4) Vágóeszközzel.
 
 
Felszereltség:
 • STIHL M-Tronic: a teljesen elektronikus motorirányítás minden üzemállapotban szabályozza a gyújtás időpontját és az üzemanyag adagolását, méghozzá a külső körülmények, pl. a hőmérséklet, a tengerszint feletti magasság és az üzemanyag minőségének figyelembevételével. A motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást.
 • STIHL ErgoStart (E): az indítás most még könnyebbé válik: az új STIHL ErgoStart-nál a forgattyús tengely és az indítószerkezet között elhelyezett plusz rugó van beépítve. Ez az indításkor a hengerben fellépő kompresszió segítségével húzódik fel. Amennyiben a rugóban összegyűlt erő nagyobb, mint a kompresszió, a forgattyústengely átfordul, és a motor beindul. A használó a gépet kényelmesen és nagyobb erőkifejtés nélkül indíthatja be.
 • STIHL 2-MIX motor: az új STIHL 2-MIX technológiájú kétütemű motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik, emellett akár 20%-os üzemanyag-megtakarítást biztosít az azonos teljesítményű motorokhoz képest.
 • Többfunkciós fogantyú: a többfunkciós fogantyút motoros fűszegélynyíróknál, motoros kaszáknál és sövénynyíróknál használjuk. A motor működtetéséhez szükséges összes kezelőelem a fogantyún található. A kezelés egyszerű és biztonságos - a kéz mindig a fogantyún marad. A többfunkciós vezérlő a fogantyúba van beépítve.
 • Kétkaros fogantyú: a kétkezes fogantyút ergonomikus fogantyúnak is nevezik. A fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Beállítása egy szorítócsavarral történik. Nagyobb területek nyírási munkáihoz a kétkaros fogantyú optimális választást jelent.
 • STIHL négypontos antivibrációs rendszer: a STIHL motoros kaszáknál különböző rezgéscsillapító elemek gondoskodnak az erőkímélő és kényelmes munkavégzésről. A négy ponton elhelyezett rezgéscsillapító elemek jelentősen csökkentik a gép kezelőjét érő káros rezgéseket.
 • Szerszám nélküli fogantyú-beállítás: az ergonomikus kialakítású fogantyút szerszám nélkül állíthatjuk be a felhasználó egyedi igényeihez.
 • Kompenzátor: a STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő koszolódása esetén a keverék ne legyen túl olajos. Így a teljesítmény hosszú időn keresztül azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a felület 80%-a elhasználódott. Ez lehetővé teszi a hosszabb, megszakítás nélküli munkavégzést is.
 • Egyszerű indítás.
 • Leállító gomb: a leállításkapcsoló ellenőrzése az újraindításkor elmarad. A motor mindig indításra kész.
A kép csak illusztráció!
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 387.08 Ft
bskisgeporkeny.hu
Termékajánló